Sint Maarten

Op vraag van Stad Aalst en Kathleen Amant heeft Tot Morgen aan een album rond Sint Maarten gewerkt! We hebben wat bekende en minder bekende Sint liedjes trachten te verzamelen. Er zit zelfs een liedje bij geschreven door Kathleen Amant zelf :-).

Tijdens de Sint-Maartenzoektocht georganiseerd door Stad Aalst, kan je de liedjes via een QR code op je smartphone beluisteren. Je kan de CD ook kopen voor 5€ in de toeristische dienst van de Stad, bij de bandleden van Tot Morgen of via medewerkers van het Stedelijk Museum.

De liedjesteksten kan je downloaden via de volgende link:

Sint-Maartenliedjes

We planden ook een live optreden op 10 november in de Sint-Martinuskerk, maar door de verstrengde Corona maatregelen van 2 november werd dit optreden spijtiggenoeg geannuleerd.

In de plaats zal Kathleen Amant haar boek voorlezen op 10 november om 16:00 via livestream te volgen op deze link: https://www.facebook.com/events/1219984308374928

Uitstel is in dit geval zeker geen afstel: alle vriendjes van Sint Maarten hebben nog een optreden van Tot Morgen te goed en hopelijk is dat dan volgend jaar in betere omstandigheden … misschien zelfs een tweede jaargang van de CD met nieuwe liedjes ;-).